Air Malta

Air Malta

Air Malta a inceput sa opereze din 1 Aprilie 1974, avand zboruri regulate catre Londra, Birmingham, Manchaster, Roma, Frankfurt, Paris si Tripoli. In prezent Air Malta opereaza cu o flota moderna catre peste 50 de destinatii din Europa, Africa de Nord, Estul Mediteranei, avand peste 200 de curse pe saptamana.

In prezent flota este formata din 12 aeronave de tip Airbus A320 si A319. Air Malta a dezvoltat o larga retea de zboruri alaturi de partenerii sai codeshare: Lufthansa, Brussels Airlines, Swissair, BMI, Turkish Airlines, Czech Airlines, Air One, Aeroflot, Emirates.

Informatii bagaje

Bagajul de cala

Business Class Economy Class
30 kg 20 kg

Copiii sub 2 ani au dreptul la bagaj de cala de maxim 10 kg.

Bagajul de mana

Dimensiunea bagajului Greutatea bagajului
1 piesa 20 x 40 x 55 10 kg

Transportul animalelor de companie

Pasagerii pot calatori impreuna cu animalul de companie, pisica sau catel, respectand regulemntul de transport al companiei aeriene, astfel animalul de companie trebuie:

  • sa aiba microcip de identificare;
  • sa fie vaccinate impotriva rabiei;
  • sa aiba analizele de sange la zi, al carui rezultat trebuie sa demonstreze ca vaccinul ofera protectie maxima impotriva rabiei;
  • sa aiba unui pasaport oficial emis de autoritatea veterinara a tarii de origine, in care sa fie inscrise vaccinurile impotriva rabiei, rezultatele de sange si tratamentele de deparatzitare;
  • sa fie deparazitat cu 24-48 de ore inainte de inceperea calatoriei in Malta

Pasagerii cu nevoi speciale

Pasagerii cu mobilitate redusa trebuie sa anunte in momentul efectuarii rezervarii tipul de dizbilitate pentru ca Air Malta sa puna la dispozitie serviciile de asistenta corespunzatoare. Acestia trebuie sa completeze un formular de infromare medicala (MEDIF).

Minorii neinsotiti

Serviciul de insotire minori este pus la dispozitie de catre compania Air Malta pentru copiii cu varsta intre 7-12 ani ce calatoresc neinsotiti. Anuntati in momentul efectuarii rezervarii calatoria copilului neinsotit.

Acest articol are caracter informativ. Deoarece informatiile pot suferi modificari in timp va rugam accesati site-ul companiei aeriene.

km

Bucuresti,Regional Air Support
Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 14-22
Bl. XIII/2, parter
sect 1, 013693

Tel: 0212011851/52