Delta Airlines

Delta Airlines

Delta Airlines este cea mai mare companie aeriana din lume. Prin hub-urlie sale din Atlanta, Cincinnati, Detroit, Memphis, Minneapolis-St. Paul, New York-JFK, Salt Lake City, Amsterdam and Tokyo-Narita, Delta companiile sale subsidiare Northwest si Delta Connection ofera servicii catre 368 de destinatii in 66 de tari si transportamai mult de 170 milioane de pasageri in fiecare an.

Informatii bagaje

Pentru a afla bagajul maxim admis pentru calatoria dvs. acceasti site-ul companiei aeriene.

Transportul animalelor de companie

Pasagerii care doresc sa calatoreasca impreuna cu animalul de companie trebuie sa anunte la mometul efectuarii rezervarii. In cabina pasagerii pot lua caini, pisici de mici diemsiuni. Pentru transportul acestora se va percepe o taxa care va fi incasata la check-in.

Pentru transportul in cabina a animalelor de companie trebuie respectate anumite reguli:

  • Animalul de companie poate fi transportat intr-o cusca care sa poata fi asezata sub scaunul din fata pasagerului. Dimensiunea maxima a custii este determinata de zbor;
  • Animalul de companie nu va fi scos din cusca pe toata durata calatoriei cu avionul;
  • Animalul sa aiba peste 8 luni;
  • Un pasager nu poate mai mult de un animal;
  • Animalul de companie transportat in cabina se va numara ca bagaj de mana;
  • Pasagerii care calatoresc in Hawaii nu pot transporta animale de companie in cabina.

Exceptii: Doua animale de acelasi fel pot fi transportate in aceeasi cusca, de exemplu doi caini sau doua pisici. Trebuie sa fie suficient de mici pentru a intra in aceeasi cusca, sa fie din aceeasi specie, marime. Vor fi taxate ca un singur animal de companie.

Animalele de companie pot fi transportate si la cala: caini, pisici, hamsteri, porcusori de guineea, iepuri. Taxa pentru one-way este de 275$ pentru calatoriile in interiorul USA, U.S. Virgin Islands si Puerto Rico si 550$ pentru calatoria in afara USA, U.S. Virgin Islands si Puerto Rico.

Daca pasagerii au transfer cu o alta companie aeriena trebuie sa se asigure ca au timp suficient pentru a declara animalul si pentru formalitati de check-in.

Deoarece pot exista limitari la diferite rase, oferiti informatii detaliate agentului de rezervari. Asigurati-va ca detineti toate documentele necesare calatoriei animalului de companie.

Pasagerii cu nevoi speciale

Delta Airlines ofera servicii de asistenta speciala pentru pasagerii cu diverse dizabilitati. Acestia trebuie sa ofere toate informatiile necesare si sa solicita asistenta la momentul efectuarii rezervarii. In cazul in care pasagerii cu deficiente de locomotie transporta propriul scaun cu rotile trebuie sa anunte atunci cand efectueaza rezverarea.

Minorii neinsotiti

Serviciul de insotire minori pe zborurile Delta Airlineseste disponibil pentru copiii careau intre 5 si 14 ani si calatoresc neinsotiti de un adult de cel purin 18 ani, tutore sau parinte. Copiii cu varsta intre 5-7 ani pot zbura neinsotiti numai pe zboruri nonstop sau pe zboruri directe, fara schimb de avion. Copiii cu varste 8-14 ani pot calatori pe zboruri nonstop sau de conexiune, dar nu pot avea conexiuni pe alte companii aeriene cu exceptia companiilor Delta Connection (fara AA Eagle), Northwest Airlines, KLM siAir France. Copii cu varste intre 15-17 ani nu au nevoie de insotitor, insa la cererea parintilor sau a tutorelui Delta Airlines ofera acest serviciu. Taxa de servciu insotire minor este de 100$/one-way pentru zboruri nonstop sau de conexiune. Taxa este valabila numai pentru itinerariile operate de Delta si Delta Connection. Daca itinerariul implica mai multe companii aeriene fiecare companie va percepe taxa aferenta.

?Acest articol are caracter informativ. Pentru mai multe detalii va rugam accesati site-ul companiei aeriene.

dl

Delta Air France KLM, Str. Buzesti nr. 85, etaj 2, Bucuresti
Telefon: 0212069201