Emirates

Emirates este compania aeriena ce cuprinde Emirates Group, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii aeriene si turistice din lume. Emirates este o companie aeriena cu o crestere rapida si cu una dintre cele mai noi flote, ce acastigat peste 400 de premiide excelenta in intreaga lume. In Octombrie 1985 Emirates opreaza primele zboruri din Dubai cu doar 2 avioane inchiriate, un Boeing 737 si un Airbus 300 B4. De atunci compania a evoluat rapid iar in prezent dispune de 123 de aeronave iar planul de dotare include alte 163 pana in 2015, A380, A340-500, Boeing 777-300ER si altele. Emirates opereaza in 101 de destinatii in intreaga lume. Hub-ul Emirates este Dubai, o destinatie turistica spectaculoasa.

Informatii bagaje

Pentru a calcula bagajul maxim admis pentru ruta dvs. accesati site-ul companiei aeriene.

Pasagerii cu nevoi speciale

Pentru a face calatoria cat mai usoara pentru pasagerii cu mobilitate redusa Emirates ofera urmatoarele servicii de asistenta:

  • Scaun cu rotile la aeroport: Emirates poate aranja transportul de la check-n la portile de imbarcare si avion, de la avion la terminalul sosiri. Solicitati acest servciu cu cel putin 48 de ore inainte de zborul dumneavoastra, preferabil la momentul efectuarii rezervarii;
  • Calatorind cu propriul scaun cu rotile: Emirates poate transporta echipamentul locomotor ajutator, insa sunt cateva restrictii legate de marime, greutate de aceea este esential sa comunicatii informatiile necesare agentului de rezevari.
  • Pasegerii cu deficente de vaz si se auz: daca doresc sa solicite serviciul de meet-and-assist sau sa fie ghidati catre avion trebuie sa anunte agentul de rezervari si sa completeze formularul MEDIF sau sa faca dovada unui certificat medical.

Minorii neinsotiti

Pentru minorii cu varste intre 5-12 ani ce calatoresc neinsotiti beneficiaza de serviciul de insotire minori atata timp cat platesc un tarif intreg de adult. Nu sunt acceptati sa calatoreasca neinsotiti pe zborurile Emirates. In c azul zborurilor de conexiune este recomnadat ca timpul de conexiune sa nu fie mai mare de patru ore. Daca Dubai este punctul de conexiune atunci timpul maxim de conexiune este de 8 ore datorita serviciului special Emirates care are grija de copii.

ek