Modalităţi de plată

Modalităţi de plată

Modalitati de plata
Plata poate fi efectuata in mai multe feluri in functie de preferintele Dvs., si anume:
* Numerar in RON sau EUR
* Transfer bancar
* Carte de credit sau de debit

Cursul utilizat pentru schimbul valutar este cursul BNR + 2% din data efectuarii platii.

Plata in numerar:
Plata in numerar se poate face in EUR sau in RON (curs BNR + 2%) la sediul Agentiei Boomerang: Cluj Napoca, str. Andrei Saguna nr. 20.

Plata prin transfer bancar:
Daca faceti plata prin transfer bancar, avem nevoie de o copie dupa foaia de depunere sau ordinul de plata primit de la banca. Puteti sa o transmiteti pe fax, la numarul de fax 0264-434607 sau scanata pe adresa de mail
office@bilet-de-avion.ro.

Aveti mai jos coordonatele in cazul in care optati pentru aceasta varianta.

SC BOOMERANG SERVICES SRL

Nr. licenta: 4261/2007
Nr. brevet: 11672 / 14.11.2006

RO19012910
J12/3025/2006

Sediu: Str. 1 Decembrie 1918, nr. 1-3
Punct de lucru: Str. Andrei Saguna nr. 20

RO34 BTRL 0130 1202 B338 02XX RON
RO09 BTRL 0130 4202 B338 02XX EUR
RO07 BTRL 0131 2202 B338 02XX HUF

BANCA TRANSILVANIA CLUJ-NAPOCA

Plata online cu card bancar:
O modalitate moderna si sigura de plata a produselor rezervate este plata direct pe site-ul www.zbori.ro. Agentia noastra va pune la dispozitie achizitionarea serviciilor turistice cu plata on-line prin intermediul sistemului e-comerce contractat. Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand pasii indicati:

  1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si alegeti ca modalitate de plata plata prin credit card.
  2. Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Boomernag Sevices, nici de catre e-commerce. Va rugam sa completati corect atat formularul de plata cit si cel cu detaliile de facturare. Asigurati-va ca adresa de e-mail introdusa este corecta, deoarece toate informatiile legate de produsele comandate si de plata acestora va vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului, agentii nostri nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra statusului comenzii dumneavoastra in timp util.
  3. Introduceti datele despre credit/debit card. Daca ati ales metoda de plata prin credit card este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Plata se va efectua prin intermediul e-commerce ce utilizeaza sistemul 3Dsecure. Din punct de vedere al securitatii acestui tip de tranzactii, serviciul e-commerce permite, in mod similar mediului fizic, autentificarea identitatii clientilor, cumparatori cu cardul pe internet, prin utilizarea standardului de securitate 3Dsecure, standard agreat la nivel mondial de Visa si Mastercard. 3Dsecure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele e-commerce, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Plata cu cardul dupa efectuarea rezervarii:
Plata cu cardul se poate efectua chiar si dupa efectuarea rezervarii. in urma solicitarii dvs. veti primi pe adresa de e-mai un link care va va permite sa efectuati plata on-line.